Continuering samenwerking met Decathlon Kerkrade

Met trots kunnen wij melden dat de samenwerking met Decathlon Kerkrade opnieuw met een jaar wordt voortgezet.

Samenwerking MiCare en Decathlon

Samenwerking Decathlon Kerkrade

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. In 2017 zijn MiCare Revalidatie en Decathlon Kerkrade een samenwerking aangegaan om sport en beweging te stimuleren bij onze cliënten. Deze samenwerking heeft o.a. geleid tot het aanbieden van de FIT-tas, degelijke materialen in onze oefenruimtes en tot de oefentuin.

Wij zijn als Decathlon Kerkrade erg blij met de continuering van de samenwerking met MiCare Revalidatie,” vertelt Tim Bödicker, Partnership Leader bij Decathlon Kerkrade. “Wij dragen graag bij aan de vitaliteit van de cliënten van MiCare Revalidatie middels het verschaffen van fitnessmateriaal van ons eigen merk Domyos met als einddoel: blessurevrij sporten.” 

De materialen van Decathlon Kerkrade komen goed van pas in ons revalidatiecentrum. Onze FIT-tas is zeer gewild bij onze revalidatiecliënten. Daarnaast hebben we deze zomer veel baat aan de oefentuin die mede mogelijk is gemaakt door Decathlon Kerkrade. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat de samenwerking met Decathlon Kerkrade wordt gecontinueerd,” aldus Roy Sistermans, bewegingstherapeut bij MiCare Revalidatie.