Gezamenlijk consult met Ortho-technics

Sinds kort voeren wij bij MiCare Revalidatie gezamenlijke consulten met Ortho-technics. Patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld hand- of polsklachten worden gezien door onze revalidatiearts, een van onze handtherapeuten én een orthopedisch technoloog van Ortho-technics. Samen combineren zij revalidatiegeneeskunde, orthopedie, ergotherapie en handtherapie in één consult.

logo ortho-technics

Wat betekent deze samenwerking met Ortho-technics voor u?

Komt u in aanmerking voor een orthese, zoals braces, spalken of bandages, dan heeft u in plaats van twee consulten op verschillende locaties nu één consult bij ons. Tijdens dit consult wordt ingegaan op uw klachten, zoals pijn maar ook de invloed van deze pijn of aandoening op uw dagelijks leven. De orthopedische technoloog meet vervolgens de orthese aan. De orthese wordt in de praktijk van Ortho-technics vervaardigd door eigen instrumentmakers. Ortho-technics levert confectie-orthesen alsook maatwerk.

Aanvullend heeft u de mogelijkheid voor handtherapie. Onze handtherapeuten bieden u oefeningen om zo optimaal mogelijk om te kunnen gaan met deze orthese. Het grootste gedeelte van de klachten aan het bewegingsapparaat kunnen wij tezamen met Ortho-technics behandelen. Deze samenwerking is niet alleen efficiënt voor u, het biedt u tevens een nog betere zorg op maat.

Gerelateerde berichten

Revalidatie na kanker
Wat is ergotherapie?
Wat is handtherapie?