Aanmelding

Aanmelding

Om u aan te melden voor een mogelijk behandeltraject binnen de GGZ heeft u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Zij kunnen u doorverwijzen via ZorgDomein of ons verwijsformulier invullen op de website en deze opsturen.

Let wel, enkel uw Huisarts of Specialist kunnen u aanmelden bij ons; u kunt zichzelf niet zelf aanmelden bij ons voor een behandeling, hier is altijd eerst een verwijzing voor nodig!

Behandelplan en overeenkomst

Aan de hand van uw klachten, verwachtingen en wensen wordt samen met de revalidatiearts een persoonlijk behandelplan opgesteld met haalbare doelstellingen. Uiteraard krijgt u voordat u start uitgebreide informatie over de mogelijkheden. De belangrijkste afspraken over de behandeling worden vastgelegd in een behandelovereenkomst. De behandelovereenkomst wordt gesloten tussen u (de revalidant) en de revalidatiearts. Het vastleggen van deze punten geeft duidelijkheid aan iedereen die bij de behandeling betrokken is. Daarnaast is het een garantie dat u voldoende informatie over de behandeling krijgt, zodat u weet waaraan u meedoet.

Legitimatie en verzekeringsbewijs

MiCare Revalidatie is wettelijk verplicht uw burgerservicenummer (BSN) te registreren en te controleren. Neem daarom bij uw eerste bezoek aan MiCare een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument). Neem ook bij het eerste bezoek uw verzekeringsbewijs mee.