HZA Herstelzorg & Advies sluit contract met MiCare Revalidatie

HZA Herstelzorg & Advies heeft een contract afgesloten met MiCare Revalidatie. Hiermee kan MiCare Revalidatie worden ingezet als zorgaanbieder van hersteldiensten ten behoeve van cliënten van HZA met schadeletsel.

HZA Herstelzorg & Advies logo

We zijn er trots op dat HZA onze medisch specialistische zorginstelling – waarin zorg op maat wordt aangeboden voor iedereen met fysieke of mentale klachten – ondersteunt. Letsel of een trauma als gevolg van een ongeluk brengt beperkingen met zich mee. Cliënten die bij HZA zijn aangemeld en letselschade hebben opgelopen naar aanleiding van bijvoorbeeld een auto-ongeluk, kunnen nu door schadeletseladvocaten via HZA naar ons worden doorverwezen. Door deze samenwerking stijgen herstelkansen en kunnen we het functioneren van cliënten met schadeletsel sterk verbeteren.

Schadeletsel en revalidatie

MiCare Revalidatie helpt o.a. schadeletselslachtoffers die door een ongeval of een andere aandoening te maken hebben met (chronische) beperkingen. Wij helpen hen bij het herstel en bij het eventueel zo zelfstandig mogelijk kunnen leven met deze beperkingen. Doordat wij samenwerken met een interdisciplinair team – bestaande uit revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, handtherapeuten, psychologen en diëtisten – zorgen wij voor de juiste zorg op maat voor elke cliënt met letselschade.

Herstelzorg bij HZA Herstelzorg & Advies

HZA Herstelzorg & Advies biedt hulp bij letselschadeprocedures in heel Nederland. De inzet van HZA draagt bij aan een snelle start van de juiste zorg. HZA is er voor elke (letsel)cliënt die door een belangenbehartiger, zoals letselschadeadvocaten, experts personenschade en verzekeraars wordt bijgestaan. Meer informatie over herstelzorg van HZA.

Gerelateerde berichten