Maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus

Deze week zijn de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus verder verscherpt. Wij informeren u graag wat dit betekent voor u, uw behandeling en voor onze medewerkers.

Veilige zorg boven alles

Wij volgen de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Onze medewerkers zijn extra alert op signalen die op mogelijke besmetting met dit virus kunnen duiden. Om besmetting te voorkomen hebben we duidelijke werkafspraken gemaakt over hoe te handelen.

Om besmetting te voorkomen, vragen we u het volgende:

  • Blijf bij verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, snotteren) alsook keelpijn, koorts of kortademigheid thuis. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om de afspraak te verzetten. Indien mogelijk, kan de afspraak ook telefonisch plaatsvinden op het tijdstip waarop uw afspraak stond gepland.
  • Was uw handen regelmatig en goed. Op verschillende plaatsen binnen onze zorginstelling vindt u pompjes met handdesinfectievloeistof. Maak hiervan gebruik.
  • Moet u niezen? Doe dit dan in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Gooi deze zakdoekjes direct na gebruik weg.
  • Omdat virussen zich makkelijk door een handdruk kunnen verspreiden, geven wij bij MiCare elkaar geen handdruk.

Afspraken bij MiCare

Onze zorg vindt ongehinderd plaats. Wij willen consulten zo veel mogelijk door laten gaan. Heeft u een afspraak voor een intake, onderzoek of behandeling, en heeft u geen klachten zoals hierboven benoemd? Dan bent u van harte welkom.

Respect voor alle medewerkers

Wij hebben respect voor al onze medewerkers die zich ondanks het coronavirus onverminderd blijven inzetten voor onze cliënten. Bedankt voor jullie inzet! Chapeau!

Raadpleeg de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus.

Labels: corona,

Gerelateerde berichten