MiCare blijft open

Gisteravond maakte minister president Rutte tijdens zijn toespraak over de nieuwe lockdown bekend dat (para)medische zorg is toegestaan. Dit betekent dat MiCare open blijft en dat wij tijdens de afgekondigde lockdown-periode cliënten mogen blijven behandelen bij ons op locatie.

Voorlopig verandert er niets. Wel blijven de voorzorgsmaatregelen, zoals deze reeds golden van kracht (handen wassen en desinfecteren, 1,5 meter afstand houden, mondkapje dragen en thuis blijven bij klachten).

Ook het oefenen in aangepaste groepsgrootte, met uitzondering van de sportgroep op de dinsdagmiddag, blijft voorlopig doorgang vinden met inachtneming van de bestaande voorzorgsmaatregelen. De sportgroep op de dinsdagmiddag valt onder fitness en mag om deze reden tijdelijk geen doorgang vinden.

Wilt u op dit moment liever geen fysieke behandeling bij ons op locatie, dan kunt u uw behandeling ook online voortzetten. Onze behandelaren zijn getraind en inmiddels vertrouwd met het online behandelen van cliënten. Houd er rekening mee dat het afbreken van lopende behandeltrajecten u eerder schade toebrengt dan dat u er voordeel van ondervindt. Bespreek samen met uw behandelaar wat u fijn vindt.

Labels: corona,

Gerelateerde berichten