MiCare in de startblokken voor Parkstad Zorgbeurs 2018

MiCare Revalidatie staat klaar voor de zesde editie van de Parkstad Zorgbeurs in Kerkrade. Met ons thema De Roze Olifant heet het enthousiaste MiCare-team u van harte welkom op onze stand 55. Bent u nieuwsgierig wat die roze olifant betekent en welke rol die speelt tijdens onze beursdeelname? Bezoek dan de Parkstad Zorgbeurs vandaag nog en wie weet, wint u de waardebon van € 100,- van Decathlon.

Workshop “Uit je hoofd, in het leven”

Om 11.00 geeft een van onze psychologen de workshop “Uit je hoofd, in het leven” op de 2e verdieping west. In deze workshop staat de roze olifant centraal. Aan de hand van een aantal oefeningen en voorbeelden leert u hoe acceptatie en mindfulness u kunnen helpen om angst of paniek te overwinnen en om uzelf te bevrijden van negatief denken en zelfkritiek.

Lezing “Gezond Thuis Bewegen”

Om 13.00 uur geeft onze bewegingstherapeut de lezing “Gezond Thuis Bewegen” op de 1e verdieping oost.

We weten allemaal dat beweging goed voor ons is. Het houdt ons gezond en fit en helpt de kans op vallen te verkleinen. Toch is beweging niet altijd vanzelfsprekend. Het is zelfs zo dat hoe ouder we worden, hoe minder we bewegen.

Straks als het weer omgaat en het kouder en glad wordt, heeft u wellicht minder zin om naar buiten te gaan. Moet u eigenlijk naar buiten gaan om te bewegen? Nee, dat hoeft niet. Ook thuis kunt u gezond bewegen. Hoe? Dat hoort u van onze bewegingstherapeut tijdens zijn lezing. U krijgt voldoende tips mee naar huis waarmee u uzelf tijdens de wintermaanden gezond in beweging houdt.

Tot ziens vandaag op onze stand!

Wij kijken uit om u te mogen verwelkomen! Wilt u niets missen over onze deelname aan de Parkstad Zorgbeurs 2018, houd dan onze social media goed in de gaten. Op Facebook, Twitter en op LinkedIn houden wij u vandaag graag op de hoogte.