MiCare op informatiemarkt Wenckebach Symposium

Aanstaande vrijdag (2 november 2018) staan we op de informatiemarkt van het Wenckebach Symposium in de Vue Bioscoop in Kerkrade. Heeft u regelmatig cliënten of patiënten met chronische pijn, rug- of nekklachten, reuma, artrose, hand- of polsklachten of werkgerelateerde klachten? Kom dan naar stand 11. Wij leggen u graag uit wat wij voor u en uw patiënten of cliënten kunnen betekenen.

Wenckebach Symposium en informatiemarkt

Wenckebach Symposium

Het Wenckebach Symposium is het symposium voor huisartsen, medische specialisten, bedrijfsartsen en overige medici uit de eerste- en tweedelijnszorg. Het doel van het symposium is kennis en expertise delen en het leggen van contacten tussen collegae medici uit de regio’s Oostelijk Zuid-Limburg en Westelijke Mijnstreek.

Deze dag staat in het teken van de samenwerking tussen de eerste- en tweedelijnszorg met speciale aandacht aan de regionale uitdagingen binnen de zorg van morgen. Het dagprogramma bestaat uit de uitreiking van de Van Berckelprijs, plenaire debatsessies, lezingen, workshops, een informatiemarkt en het transmuraal uur. De dag wordt afgesloten met een wine & dine netwerkborrel.

Informatiemarkt

Tijdens de ontvangst en de pauzes heeft u de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten in de zorg die voor u interessant zijn. Wilt u graag meer weten over ons revalidatietraject, de behandeling van pols- of handklachten, een W&R- of burn-out traject of wilt u graag het team achter MiCare Revalidatie of MiCare Werkt beter leren kennen? Wij nodigen u van harte uit bij onze stand. U kunt ons vinden op standnummer 11.

Niet aangemeld?

Heeft u zich nog niet aangemeld voor het symposium, maar wilt u dit evenement graag bijwonen? Op de dag van het symposium kunt u zich registreren bij de registratiebalie. U krijgt vervolgens een factuur nagestuurd. Betaling op locatie is niet mogelijk.

Meer informatie over het Wenckebach Symposium.