MiCare sponsort 100 jarig jubileum Huisartsenpraktijk Snijders

Huisartsenpraktijk Snijders in Landgraaf bestaat 100 jaar. Dit wordt aanstaande zaterdag 29 juni groots gevierd met een ludiek evenement. De opbrengst van deze jubileumdag gaat naar de “Gezonde Basisschool van de Toekomst”. Een mooi initiatief waaraan wij graag een bijdrage leveren.

Jubileumfeest

Huisartsenpraktijk Snijders werd in 1919 opgericht door Pake Snijders. De praktijk wordt nu gerund door de vierde opeenvolgende generatie Snijders. Dit mooi jubileum mag niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 29 juni wordt Landgraaf daarom letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Zo is er een run met een parcours van 3,5 km met leuke obstakels voor jong en oud, ook wel de Schniedusch Run genoemd. Naast deze run is er ook een rollator run en zijn er diverse optredens van o.a. Paul van Loo, Benito Deane Dansschool en coverband The Recipe. Ook vindt u op het Sunplein een gezondheidsmarkt.

MiCare op de gezondheidsmarkt

Wilt u meer weten over een gezonde levensstijl, de behandeling van chronische pijn, hand- of polsklachten of psychische klachten? U vindt ons deze feestdag op de gezondheidsmarkt. Bij onze informatiestand vindt u alle informatie over ons aanbod. Kom gerust een kijkje nemen.

flyer jubileumdag huisartsenpraktijk snijders in Landgraaf

De Gezonde Basisschool van de Toekomst

De opbrengst van deze dag gaat naar het project “De Gezonde Basisschool van de Toekomst”. Dit project zet zich in voor de toekomst van kinderen in Parkstad. In deze regio blijken aandoeningen als obesitats, diabetes, hart- en vaatziekten en longziekten veel vaker voor te komen dan gemiddeld in Nederland. Ook ontwikkelen steeds meer kinderen in deze regio chronische ziektes door een ongezonde leefstijl. Met het project “De Gezonde Basisschool van de Toekomst” leren kinderen middels onderwijs, meer beweging en gezonde voeding dat ze zelf grotendeels verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen op vroege leeftijd bewust worden gemaakt over het belang van een gezonde levensstijl. Wij zien graag dat initiatieven als “De Gezonde Basisschool van de Toekomst” kinderen stimuleren om te bewegen en gezond te eten. Zo’n initiatief dragen wij een warm hart toe.

Meer informatie over het project De Gezonde Basisschool van de Toekomst

Het jubileumfeest vindt aanstaande zaterdag 29 juni plaats op het Sunplein in Landgraaf. Om 10.30 uur is de gezondheidsmarkt geopend. Rond deze tijd wordt ook begonnen met de warming-up van de Sniedusch-run. Het evenement duurt tot 17.00 uur.

Meer informatie over deze jubileumdag

Labels: evenement, sponsoring,

Gerelateerde berichten