MiCare sponsort Lion King Trophy

MiCare sponsort voor de tweede maal de Lion King Trophy, een initiatief van Leo Club Sarolea Heerlen. Het thema van dit jaar is “Later als ik groot ben….”. De opbrengst van deze mooie en ludieke dag gaat naar kinderen die het niet zo gemakkelijk hebben tijdens hun jeugd.

Het is niet vanzelfsprekend voor elk kind om na te denken over zijn of haar toekomst of om groot te dromen. Veel kinderen groeien op in armoede, hebben een verstandelijke beperking, zoals het downsyndroom of leven met een stofwisselingsziekte. Deze kinderen kunnen niet altijd het plezier van kind zijn ervaren. Wegens ziekte of armoede is het voor hen moeilijk om van het leven te genieten. Dit terwijl elk kind – ongeacht de omstandigheden waarin het verkeert – recht heeft op een gelukkig leven. Wij vinden het belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. Omdat dit niet voor iedereen is weggelegd, dragen wij dan ook graag een steentje bij aan dit mooie doel.

Lion King Trophy 2018

Lion King Trophy

De Lion King Trophy is een ludieke zeskamp waarmee geld wordt ingezameld voor het goede doel. Dit jaar steunt de Lion King Trophy de volgende vier regionale goede doelen:

30 teams (vriendengroepen, bedrijven en sportverenigingen), waaronder het team van Huisartsenpraktijk Huijben-Ploemen uit Mechelen, strijden tegen elkaar op verschillende survivalbanen en bij uitdagende spellen, zoals de levensgrote versie van Stef Stuntpiloot.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 22 juni op de sportvelden van voetbalvereniging RKHBS in Heerlen. Wij wensen alle teams alvast een mooie strijdvolle dag toe.