MiCare-waarden

Home MiCare-waarden

Onze missie

Wij zijn MiCare. Wij helpen u bij het leren omgaan met uw klachten en beperkingen, die ervoor zorgen dat u in uw dagelijks functioneren en in uw gezinsleven vastloopt. We ondersteunen en helpen u bij het leiden van een waardegericht leven.

 

De MiCare-waarden

Samen: We zijn een team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatieartsen, diëtisten, psychologen en maatschappelijk werkers. Wij zijn mensen-mensen die niet alleen zeggen dat we mensen écht willen helpen, maar dit ook doen. Wij werken samen om onze cliënten de meest passende zorg te kunnen verlenen. Door onze kennis en ervaring te bundelen, zijn wij in staat om de kwaliteit van de zorg van onze cliënten continu verder te verbeteren.

Dichtbij: Wij staan dichtbij onze cliënten. We zijn betrokken bij onze cliënten en diens familie. We nemen de tijd om naar onze cliënten te luisteren en te informeren naar hun klachten, wensen en mogelijkheden. Daarnaast dragen we zorg voor een prettige, warme sfeer in huis zodat cliënten zich bij ons op hun gemak voelen.

Focus: We focussen ons op mogelijkheden. We kijken samen met onze cliënten naar de mogelijkheden om op fysiek als ook mentaal vlak het meest optimale uit hun behandeling te halen. We leren hen nieuwe vaardigheden en manieren om met hun beperking(en) om te gaan en zo zelfstandig mogelijk hun dagelijkse activiteiten op te pakken.

Toegankelijk: Bij ons staat de cliënt centraal. Wij hanteren geen wachtlijsten. Wij staan direct klaar om cliënten met beperkingen en/of klachten te helpen. Kunnen wij u niet helpen? Dan zorgen wij ervoor dat u op de juiste plaats terechtkomt.

We zijn open en gemakkelijk benaderbaar voor cliënten, voor elkaar als ook voor partijen die met ons willen samenwerken. Om kwaliteit te leveren, is meer nodig dan kennis en ervaring. Het MiCare-team maakt het verschil door haar enthousiasme, betrokkenheid en passie om mensen écht te helpen.

Enthousiast & Motiverend: Wij zijn gedreven in ons werk. We willen voor elke cliënt het best mogelijke resultaat. Op motiverende wijze dagen wij daarom cliënten uit om het maximale uit zichzelf te halen. We zijn gericht op kansen, mogelijkheden en kwaliteiten. Onze cliënten worden actief bij onze zorgverlening betrokken. Wij geloven in de kracht van onze cliënten en motiveren hen om zelf actief mee te werken aan hun eigen herstel.

Wij halen voldoening uit hetgeen wij voor onze cliënten en voor elkaar kunnen betekenen. In onze organisatie heerst een passende sfeer onder collega’s die ten goede komt aan de zorg van onze cliënten.

 

Waarom MiCare?