Nascholing Chronische Pijn

Naar aanleiding van de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen op onze nascholing van september, gaan wij – in samenwerking met HumanCapitalCare en Huisartsenpraktijk Huijben-Ploemen – onze nascholing over chronische pijn herhalen. Deze nascholing vindt plaats op maandagavond 18 maart 2019. Bent u huisarts, bedrijfsarts of verzekeringsarts en heeft u onze nascholing van september gemist? Dan heeft u bij dezen een nieuwe kans. Meld u tijdig aan, want ook dit maal is het aantal plaatsen beperkt.

nascholing chronische pijn

Chronische pijn

Chronische pijn is een onzichtbare en onbegrepen aandoening die de kwaliteit van leven voor een patiënt/cliënt zwaar kan beïnvloeden. Zo kan de pijn de patiënt/cliënt bij zijn of haar dagelijkse activiteiten, zoals werk, hobby, sport, maar ook sociale contacten sterk belemmeren. De ernst van chronische pijn alsook de gevolgen op fysiek, psychologisch en sociaal vlak maken chronische pijn dan ook tot een complex probleem dat vaak moeilijk te behandelen is.

Nascholing

Om meer duidelijkheid te bieden in wat chronische pijn precies is en welke behandelmogelijkheden er zijn voor patiënten/cliënten met chronische pijn, nodigen we huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen graag uit om deze avond bij te wonen. Deze avond zullen drie sprekers  ingaan op het thema chronische pijn, te weten Drs. A. Haagmans (psycholoog), Drs. P. Dobbelaar (sportarts en bewegingswetenschapper) en Dr. V.F. Voerman (revalidatiearts). Naast algemene informatie ontvangt u meer informatie over behandelopties en medicatie, afgewisseld met verhalen uit de praktijk.

Meer informatie over deze avond, waaronder het programma, de onderwerpen van de sprekers, accreditatiepunten, kosten en aanmelden, vindt u op de pagina van het evenement.