Nascholing Chronische Pijn

Op woensdagavond 26 september 2018 organiseren wij in samenwerking met drs. G. Willems (bedrijfsarts bij HumanCapitalCare) en drs. M. Ploemen (huisarts bij Huisartsenpraktijk Huijben-Ploemen) een nascholing over chronische pijn voor huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen.

nascholing chronische pijn

Chronische pijn

Chronische pijn is een onzichtbare en onbegrepen aandoening die de kwaliteit van leven voor een patiënt/cliënt zwaar kan beïnvloeden. Zo kan de pijn de patiënt/cliënt bij zijn of haar dagelijkse activiteiten, zoals werk, hobby, sport, maar ook sociale contacten sterk belemmeren. De ernst van chronische pijn alsook de gevolgen op fysiek, psychologisch en sociaal vlak maken chronische pijn dan ook tot een complex probleem dat vaak moeilijk te behandelen is.

Nascholing

Om meer duidelijkheid te bieden in wat chronische pijn precies is en welke behandelmogelijkheden er zijn voor patiënten met chronische pijn, nodigen we huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen graag uit om deze avond bij te wonen. Deze avond zullen drie sprekers  ingaan op het thema chronische pijn, te weten Dr. V.F. Voerman (revalidatiearts), Drs. A. Haagmans (psycholoog) en Drs. P. Grandjean Perrenod Comtesse (sportarts). Naast algemene informatie ontvangt u meer informatie over behandelopties en medicatie, afgewisseld met verhalen uit de praktijk.

Meer informatie over deze avond, waaronder het programma, de onderwerpen van de sprekers, accreditatiepunten, kosten en aanmelden, vindt u op de pagina van het evenement.