Nieuw bij MiCare: Fitness!

Op dinsdagmiddag 23 oktober starten we met onze eerste fitness-training voor bestaande en oud-cliënten. Wilt u in beweging blijven en niet in het oude patroon terugvallen? Vindt u het fijn om begeleiding te hebben? Dan is onze fitness-training misschien wel iets voor u?

Wat houdt deze fitness-training in?

In groepjes van maximaal 8 personen gaat u een uur lang diverse fitness-oefeningen doen. Dit zijn oefeningen die u tijdens uw revalidatietraject hier heeft gehad en waarmee u dus bekend bent. Het gaat hierbij om conditietraining op bijvoorbeeld loopbanden en hometrainers alsook spierkrachttraining met verschillende apparaten met gewichten.

U wordt begeleid door een fysiotherapeut/personal trainer. Hij controleert uw houding en zorgt ervoor dat u de oefeningen correct uitvoert. Doordat de groep klein is, krijgt u veel aandacht voor individuele begeleiding. Geleidelijk aan zal onze fysiotherapeut/personal trianer uw trainingsprogramma verder opbouwen.

fitness-training-bij-micare

Voor wie is deze fitness-training geschikt?

Deze fitness-training is geschikt voor bestaande alsook oud-cliënten die hun belastbaarheid verder willen verbeteren. Met deze training verbetert u uw conditie, uw fitheidsniveau alsook kracht in uw spieren.

Wanneer kunt u bij ons fitnessen?

Op dinsdagmiddag 23 oktober 2018 starten we met de eerste fitness-les. De fitness-training vindt in eerste instantie alleen op dinsdagmiddag plaats om:

  • 14:30 – 15:30 uur
  • 15:30 – 16:30 uur
  • 16:30 – 17:30 uur

U kunt zich aanmelden op een van de vastgestelde tijden via ons telefoonnummer 045 – 785 14 80. Dit kan voor dinsdag 23 oktober alsook voor toekomstige data.

Kosten

We werken met een strippenkaart. U betaalt € 90,- voor 10 strippen. Hiermee kunt u tien keer komen fitnessen. U kunt dit bedrag contant alsook met pin betalen. Houd er rekening mee dat als u een afspraak heeft geboekt en niet komt opdagen, dat dit u een strip kost. Zorg er dus voor dat u zich aan de gemaakte afspraken houdt.

fitness

Voordelen

  • Als (oud-)cliënt bent u bekend met de locatie en onze apparatuur;
  • U krijgt persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut/personal trainer;
  • U sport met kleine groepen van maximaal 8 personen. Dit betekent dus veel individuele begeleiding;
  • We werken op afspraak. We bieden u die stok achter de deur;
  • U betaalt alleen voor de keren waarvoor u een afspraak heeft gemaakt;
  • Korte lijnen naar andere disciplines;
  • Uw gezondheid verder verbeteren, klachten voorkomen en eventuele ouderdomsklachten zoveel mogelijk tegengaan.
Werk aan uw gezondheid, beweeg voldoende en verantwoord. Kom fitnessen bij MiCare!
Labels: fitness, gezondheid,