Bag on Track

Bag on Track

Na afronding van uw revalidatietraject bij MiCare is het mogelijk om een FIT-tas aan te schaffen. In het instructieboekje vindt u naast oefeningen en tips ook informatie over mindfulness. Wilt u de mindfulness-oefeningen doen, klik dan hier om naar de audiobestanden te gaan. Vermeld het wachtwoord dat u in het instructieboekje vindt en u kunt de audiobestanden beluisteren.

‘Bag’ on Track is een woordspeling. Zoals de naam al zegt, gaat het hierbij om een tas, en wel de FIT-tas. Met de inhoud van deze tas kunt u thuis basisoefeningen, tilhoudingen en andere oefeningen doen die u met uw therapeut heeft gedaan. In het meegeleverde instructieboekje vermeldt uw behandelaar welke oefeningen geschikt voor u zijn en het aantal herhalingen en sets het beste voor u zijn. Kortom, het instructieboekje wordt volledig op uw situatie aangepast.

Bovendien vindt u ook een aantal mindfulness-oefeningen en voedingstips in het boekje. U ontvangt een wachtwoord voor toegang tot de audiobestanden om mindfulness te beoefenen. Alle oefeningen die u in het instructieboekje vindt, kunt u gemakkelijk thuis in uw eigen omgeving uitvoeren. Zo kunt u de oefeningen in uw eigen woonkamer, keuken, trappenhuis of bij mooi weer heerlijk in de tuin doen. Het doel blijft na uw revalidatie hetzelfde: Blijf in beweging.

Interesse?

Bent u bijna klaar met revalideren? Dan zal uw behandelaar u informeren over de ‘Bag on Track’. U kunt kiezen tussen de standaard FIT-tas en de FIT-tas Plus. Deze laatste is een uitgebreide versie op de FIT-tas en biedt meerdere oefeningen aan alsook aanvullende materialen. De standaard FIT-tas, inclusief materialen en het instructieboekje kunt u bij MiCare voor € 20,- kopen. De FIT-tas Plus is verkrijgbaar voor € 32,50. Uw behandelaar zal na afronding van het traject het boekje met u doorlopen en aangeven welke oefeningen geschikt voor u zijn.

Meer informatie over Bag on Track
MiCare Werkt

Over MiCare

Cursussen & Trainingen