Fitness

Fitness

Op dinsdagmiddag bieden wij een fitness-training voor bestaande en oud-cliënten. Wilt u in beweging blijven en niet in het oude patroon terugvallen? Vindt u het fijn om begeleiding te hebben? Dan is onze fitness-training misschien wel iets voor u?

In groepjes van maximaal 8 personen doet u een uur lang diverse fitness-oefeningen. Het gaat hierbij om conditietraining op bijvoorbeeld loopbanden en hometrainers alsook spierkrachttraining met verschillende apparaten met gewichten.

U wordt begeleid door een fysiotherapeut/bewegingstherapeut. Hij controleert uw houding en zorgt ervoor dat u de oefeningen correct uitvoert.

Doordat de groep klein is, krijgt u veel aandacht voor individuele begeleiding. Geleidelijk aan bouwt onze fysiotherapeut of bewegingstherapeut uw trainingsprogramma verder op. Voor wie is deze fitness-training

Deze fitness-training is geschikt voor bestaande alsook oud-cliënten die hun belastbaarheid verder willen verbeteren. Met deze training verbetert u uw conditie, uw fitheidsniveau alsook kracht in uw spieren.

De fitness-training vindt plaats op:

Dinsdagmiddag
14:30 – 15:30 uur

U kunt zich aanmelden op een van de vastgestelde tijden via ons telefoonnummer 045 – 785 14 80.

We werken met een strippenkaart. U betaalt € 125,- voor 10 strippen. Hiermee kunt u tien keer komen fitnessen. U kunt dit bedrag contant als ook met pin betalen. Houd er rekening mee dat als u een afspraak heeft geboekt en niet komt opdagen, dat dit u een strip kost. Zorg er dus voor dat u zich aan de gemaakte afspraken houdt. Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

Voordelen

  • Als (oud-)cliënt bent u bekend met de locatie en onze apparatuur;

  • U krijgt persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut/bewegingstherapeut;

  • U sport met kleine groepen van maximaal 8 personen. Dit betekent dus veel individuele begeleiding;

  • We werken op afspraak. We bieden u die stok achter de deur;

  • U betaalt alleen voor de keren waarvoor u een afspraak heeft gemaakt;

  • Korte lijnen naar andere disciplines;

  • Uw gezondheid verder verbeteren, klachten voorkomen en eventuele ouderdomsklachten zoveel mogelijk tegengaan;

Werk aan uw gezondheid, beweeg voldoende en verantwoord. Kom fitnessen bij MiCare!

MiCare Werkt

Over MiCare

Cursussen & Trainingen