Evenementen

Evenementen

Regelmatig organiseren wij geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. Deze nascholingen verschillen van onderwerp. Zo hebben wij recent nascholingen gehouden over chronische pijn en handproblematiek. Bent u arts en wilt u op de hoogte gehouden worden van nascholingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bovendien staan wij regelmatig op beurzen en symposia waaronder Parkstad Gezondheidsbeurs en het Wenckebach Symposium.

Wilt u ons of onze collega’s van MiCare Werkt eens ontmoeten, kom dan naar een van de onderstaande evenementen waaraan wij deelnemen of die wij organiseren.

Stand MiCare Revalidatie tijdens Parkstad Zorgbeurs 2018 (evenementen)

nov
2
za
Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 @ Parkstad Limburg Stadion
nov 2 @ 10:30 – 16:30

Meer informatie volgt spoedig

nov
8
vr
Wenkebach Symposium 2019 @ Vue Cinema’s
nov 8 @ 12:00 – 20:00

Het Wenckebach Symposium is dé plek waar kennis en expertise en transmurale samenwerking tussen zorgaanbieders van de eerste- en tweedelijnszorg in de Oostelijke en  Westelijke Mijnstreek bij elkaar worden gebracht. Tevens is dit symposium een geschikte manier om collegae medici te ontmoeten en om contacten te leggen. Naast het boeiende programma vol lezingen en workshops is er ook een informatiemarkt. Hier kunt u vooraf het evenement en tijdens de pauzes kennis maken met o.a. onze organisatie en diensten.

Programma

Het programma begint om 12.00 uur. Deelnemers kunnen zich registreren en genieten van een lunch.

Het volledige programma van het Wenckebach Symposium kunt u vinden op de website van het Zuyderland Ziekenhuis.

Accreditatie

Voor huisartsen, specialisten ouderenzorg, medisch specialisten en verpleegkundig specialisten is accreditatie aangevraagd. (Vorig jaar 5 ptn. verstrekt.)
Voor het verkrijgen van de accreditatie dient u de accreditatielijsten te ondertekenen bij de registratiebalie (vanaf 16.25 uur). Uw registratie bij binnenkomst is niet voldoende!

Meer informatie over het Wenckebach Symposium