Klanttevredenheidsonderzoek

Hoge klanttevredenheid bij MiCare Revalidatie

Tevredenheidsonderzoek MiCare Revalidatie

MiCare heeft een onderzoek uitgevoerd om te weten te komen hoe tevreden haar cliënten zijn over MiCare Revalidatie. Klik op de afbeelding links om de gevisualiseerde resultaten te bekijken.

Uit het tevredenheidsonderzoek komt onder andere naar voren dat de cliënt zéér tevreden is over het maken van een afspraak. Hieronder vallen de wachttijd aan de telefoon, de manier waarop de cliënt telefonisch te woord is gestaan en het gemak waarmee afspraken verzet kunnen worden.

De mate waarin de cliënt zich serieus genomen voelde wordt beoordeeld met een 8,8! Daarnaast vinden de cliënten ook dat zij duidelijk en begrijpelijk informatie krijgen en worden geïnstrueerd door de medewerkers van MiCare: dit krijgt een gemiddeld rapportcijfer van een 8,7.

De verschillende disciplines, zoals revalidatie, fysiotherapie, ergotherapie, psychologie, diëtiek en maatschappelijk werk worden beoordeeld met tevreden of zéér tevreden. Bekijk de afbeelding voor de afzonderlijke resultaten.

Het gemiddelde resultaat van de behandelingen wordt beoordeeld met 8,0 en het geheel van de behandeling wordt door cliënten beoordeeld met een 8,4! Als laatste geeft 100% van de cliënten aan dat zij MiCare zouden aanbevelen bij andere revalidatiepatiënten.

Reacties en recensies van MiCare kunt u hier lezen.