Reviews

wat icon

Wat onze cliënten
zeggen

Geweldig goed geholpen door de hulpverlener van Micare. Ze zien je hier niet als nummer maar echt als persoon. Ik raad Micare dan ook aan.
Filie, GGZ
Heel dankbaar voor alle hulp en steun die ik bij MiCare heb gekregen. Mezelf weer terug kunnen vinden door het revalidatietraject. Zeker een aanrader
Rilana, Revalidatie

Er wordt goed naar je geluisterd waardoor er beter wordt gekeken wat er uiteindelijk bij je past.

Patries, Revalidatie
Fijne mensen met oprechte aandacht en betrokkenheid.
Jan, Revalidatie
Met een grote glimlach en liefdevolle traan zal ik terug kijken op mijn periode bij Micare wanneer deze tot een einde komt. Fantastisch team!
Mandy, Revalidatie
Een intake gehad en is mij super bevallen. Totaal ontspannen het gesprek gevoerd. Totaal geen dwang en alle vrijheid. Wat een verschil met andere revalidatiecentra. Voelde mij totaal op mijn gemak. Helemaal geweldig.
Ron, Revalidatie
Super goed team waarvan je heel veel handvatten krijgt.
Toppers zijn het!
Chantalle, Revalidatie
In 2017 voor revalidatie bij MiCare geweest na een herseninfarct. Superbegeleiding, jong team, veel lol gehad en heel veel waarde aan de revalidatie gehad. Uiteraard na CVA blijven er klachten, maar de ervaring en de opbouw ervan zorgden ervoor dat vrijwel niemand meer merkt dat ik CVA heb gehad. Thnxzz MiCare
Frans, Revalidatie
Ontzettend blij dat ik naar Micare ben verwezen door de fysio en huisarts. Ze kijken en luisteren er echt naar je en handelen hiernaar. Ook goed onderling overleg tussen de verschillende disciplines.
Tevens een leuk en top team.
Bedankt allemaal!
Anja, Revalidatie
Ben nu aan mijn laatste 2 weken bezig.
En heb het echt als super ervaren. Iedereen staat voor je klaar, niks is te veel. Ik kan nu verder met mijn leven invullen op een positieve manier.
Ook heb ik het ervaren als een warm nest.
Hennie, Revalidatie
Mijn revalidatie net afgesloten en ik kan zeggen dat ik er veel geleerd heb, nu thuis zelf verder en in januari terug voor de nazorg. MiCare bedankt!
Nicole, Revalidatie

Het gemiddelde resultaat van de behandelingen wordt beoordeeld met 8,0 en het geheel van de behandeling wordt door cliënten beoordeeld met een 8,4! Als laatste geeft 100% van de cliënten aan dat zij MiCare zouden aanbevelen bij andere revalidatiepatiënten.

MiCare Werkt

Over MiCare

Cursussen & Trainingen