Vacatures

GZ Psycholoog

Bekijk vacature

Administratief Medewerker

Bekijk vacature

Basispsycholoog

Bekijk vacature

Leerzaam

Leerzaam

Door onze open cultuur en interdisciplinaire zorgverlening leer je naar facetten buiten jouw eigen specialisme te kijken.

Netwerken

Netwerken

Doordat je in contact komt met verschillende mede-zorgverleners, word je netwerk flink vergroot.

Nooit saai

Nooit saai

Door de complexiteit van de zorgvraag van onze cliënten en de interdisciplinaire samenwerking is geen enkele dag hetzelfde!

Flexibel

Flexibel

De familiecultuur van MiCare betekent onder andere dat wij flexibiliteit in het werk nastreven; we hebben iets over voor elkaar!

MiCare is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische revalidatie en GGZ-behandelingen

Het interdisciplinair team behandelt cliënten met een complexe zorgvraag. MiCare staat garant voor een innovatieve aanpak, gebaseerd op bewezen effectieve behandelmethoden.

Bij MiCare worden cliënten behandeld met langdurige en meervoudige problematiek. Dit betekent dat cliënten zowel problemen met het bewegen en functioneren hebben alsook op psychosociaal gebied. Denk daarbij aan persoonlijke factoren zoals een ontoereikende copingstijl, bewegingsangst, vermijdingsgedrag of psychische klachten (bijvoorbeeld angst, depressie of een trauma), maar ook aan externe factoren zoals problemen in de fysieke en sociale omgeving van de cliënt. Kortom, een complexe zorgvraag. De cliënt heeft in de regel de ‘reguliere medische weg’ bewandeld zonder resultaat, heeft al minimaal drie maanden klachten en is door de huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts doorverwezen.

MiCare telt een ervaren en veelzijdig team van professionals, dat door een revalidatiearts wordt geleid. Het team werkt intensief samen om de doelstellingen van de cliënt te realiseren.

MiCare Werkt

Over MiCare

Cursussen & Trainingen