Parkstad Gezondheidsbeurs 2019 geslaagd

Afgelopen zaterdag stond MiCare op de Parkstad Gezondheidsbeurs in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Onze stand werd goed bezocht en de deelname aan onze prijsactie was groot.

Prijsactie Decathlon Kerkrade

De prijsactie was in trek. Deelnemers maakten kans op een gevulde sporttas t.w.v. € 100,-. Deze actie werd gesponsord door onze samenwerkingspartner Decathlon Kerkrade. De sporttas was gevuld met verschillende materialen en producten van Decathlon. Bovendien zat er in deze tas een instructieboekje met verschillende oefeningen en een leuke MiCare-verjaardagskalender.

Deelnemers hoefden alleen het gewicht te raden van de sporttas. Er waren twee tassen te winnen. Een in de ochtend en een in de middag. Het gewicht van de tassen was verschillend. Het was onvoorstelbaar, maar twee deelnemers hebben het exacte gewicht geraden van de tas. De prijsuitreiking vond plaats om 12.00 en om 14.00 uur. De prijs werd direct ter plaatse aan de gelukkigen overhandigd.

Winnaars prijsactie MiCare

De winnaars van onze prijsactie

Extra prijsactie

Heeft u afgelopen zaterdag niet gewonnen, dan wees niet getreurd. Morgen kunt u opnieuw kans maken op een mooie FIT-tas met instructieboek. Deze tas zal verloot worden aan een van de deelnemers van afgelopen zaterdag. Heeft u meegedaan aan onze prijsactie? Houd onze website morgen dan goed in de gaten. Wie weet, wint u de FIT-tas!

Beweegtuin

Naast de prijsactie hadden we ook een mooie beweegtuin. Deze beweegtuin bestond uit verschillende ondergronden, namelijk grind, houtsnippers en tegels. Hierin vonden diverse oefeningen plaats. Onze fysiotherapeut en bewegingstherapeut hebben bij deze oefening op de houding en beweging gelet. Zo werd er gekeken hoe deelnemers lopen. Tillen ze hun voeten of sloffen ze? Lopen ze recht of voorovergebogen? Hoe buigen ze? Buigen ze door hun knieën of houden ze hun benen gestrekt? Deelnemers ontvingen na afloop persoonlijke tips en advies en een mooie MiCare-tas met informatie, enkele oefeningen en een goodie.

Beweegtuin stand MiCare

De oefeningen in de beweegtuin verliepen goed. Deelnemers waren enthousiast. Er waren veel deelnemers waardoor de tassen eruit vlogen. Ook waren er veel geïnteresseerden die naar onze diensten informeerden.

Kracht in handen testen

Er was tevens veel vraag naar de krachtmetingen. Jong en oud waren benieuwd naar hun kracht in hun handen. Door te knijpen in de hand held dynamometer (ook wel handknijpkrachtmeter genoemd) werd de kracht in de handen van de deelnemers gemeten en werd aangegeven wat het gemiddelde is van de kracht voor een bepaalde leeftijd.

Meting kracht in handen

Naast deze oefening ontvingen onze handtherapeuten ook veel vragen over specifieke hand- en polsklachten.

Bedankt

We kijken terug op een mooie, geslaagde dag. Bij dezen willen wij graag alle bezoekers aan onze stand alsook de organisatie van de Parkstad Gezondheidsbeurs hartelijk bedanken.

Prijsuitreiking MiCare