Rugklachten


Chronische rugklachten zijn vaak het gevolg van langdurig pijnklachten. Door deze klachten wordt de rug minder gebruikt, waardoor deze ‘zwakker’ wordt. De functie van de rug verminderd hierdoor. Deze neerwaartse spiraal heeft als gevolg dat de rugklachten erger worden en niet kunnen herstellen. U kunt door uw rugklachten wellicht niet meer werken. Ook thuis kunt u niet doen wat u zou willen doen en moet u uw sociale leven vaak op een laag pitje zetten. Dat maakt chronische rugpijn zo ernstig.

De klachten worden verergerd door minder bewegen en soms zelfs angst tot bewegen. Om uw rug weer goed te kunnen gebruiken is het van belang om weer positieve ervaringen op te bouwen en de rug te versterken zodat deze weer goed kan functioneren. Het MiCare rugprogramma is uiterst geschikt om zowel de positieve ervaringen weer op te bouwen en vertrouwen te krijgen in de rug, als het sterken van de rug zodat deze weer volledig kan functioneren.

MiCare is gespecialiseerd in belastbaarheidsopbouwende programma’s die de rug weer sterk maken en overbelasting in de toekomst voorkomen. De functie van de rug verbetert aanzienlijk en middels functiegericht trainen werken we naar een klachtenvrije toekomst.

Bel voor meer informatie naar 045-7851480 of vraag een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.